Nappasin tytön eilen kyytiin ja lähdimme pienelle pyörälenkille. Hieman olin mitoittanut istuimen korkeuden huonosti, sillä kantapääni iskivät jatkuvasti työn jalkoihin. Noh, mutta se on helppo homma korjata seuraavaksi kerraksi, istuin vain ylemmäs. Mutta kivaa oli käydä fillaroimassa, ja tyttökin tykkäs. Takaa kuului vain: "äiti ajaa hurjaa vauhtia." Vaikken edes ajanut.. ;)

Seuraavalla kerralla tehdään vähän pidempi lenkki, koska nyt pelkäsin ahterini puolesta. :D Joka ainut kerta, kun aloitan pyöräilykauden keväällä, niin teen alussa aivan liian pitkän lenkin, ja sitten takapuoleni on niiiiin kipeä, etten pysty ajamaan muutamaan päivään. Nyt vanhempana ja viisaampana (?) tein lyhyemmän lenkin, ja olo ei ole kipeä. Hiljaa siis hyvä tulee.. :)

Syömiset on menneet nyt ihan hyvin, eilisen päivän menu koostui aamulla munakkaasta, päivällisellä jauhelihakastikkeesta ja vihanneksista, ja iltapalalla savukalasta, kurkusta ja tomaatista ja maustamattomasta jugurtista. Lounaan unohdin syödä kun reerasin sitä fillaria.. :) Ainiin, ja söinhän mä myös leipäjuustoa (ja hiukan lakkahilloa.) Eli ihan ok päivä. Sen hillon olisi tietysti voinut jättää välistä.