89.
Siinä lukema, jonka vaaka antoi tänä aamuna. Joulun mässäilyjen aikana päässäni vahvistui ajatus uudesta, kevyemmästä elämästä. Ja tätä uutta kevyempää tulevaisuutta aion tavoitella vähähiilihydraattisella ruokavaliolla. En ole sitä koskaan aiemmin kokeillut, joten katsotaan mitä tästä tulee. Vinkkejä otan mieluusti vastaan kokeneemmilta!

Muutama sana minusta.. Olen vajaa kolmekymppinen, kahden pienen lapsen äiti jostain päin Suomea. Paino pysyi nuorempana kurissa ahkeralla liikunnalla (vaikkakin kokoajan tunsin itseni paksuksi.. jälkeenpäin kuvia katsoessani kiroan vain, että kuinka hölmö sitä ihminen voikaan olla). Kiloja tuli ensin muutamia kun lopetin aktiivisen liikunnan ja tilanne repesi käsistä lasten syntymien jälkeen. Toisesta lapsesta painoin raskauden loppu vaiheessa 93kg ja nyt tosiaan 89kg. Eli naurettavat 4 kiloa vähemmän ja poika on jo 7kk ikäinen. Eli korkea aika ruveta pudottamaan painoa.

Eli tästä lähdetään. Toistaiseksi mieli on virkeä ja tahto on kova. Mutta herkut ovat kompastuskiveni ja jossain kohtaa tulen tarvitsemaan sitä kuuluisaa suomalaista sisua, jotten repsahda. Katsotaan miten käy!